En turdag

Idag gick allt min väg! Jag åkte till jobbet och träffade mina fina kollegor. Därefter promenerade jag till Silververket på Nytorget där jag hämtade ut min beställning och köpte ett par andra saker när jag ändå var där. Jag ville till exempel köpa silverkedja men tyckte att det var svårt att se på hemsidan hur de såg ut. Nu kunde jag välja från deras stora sortiment.

När jag en kort stund senare gick ut på gatan igen visade det sig att det hade kommit en regnskur precis när jag var inne i butiken, men nu var det uppehåll igen! Jag gick runt hörnet i jakt på en buss som skulle ta mig närmare Mariatorget, och ramlade på en hållplats med en buss som skulle mot Södra station. Jag vände mig om och då kom bussen!

Jag åkte hem till min mamma och hennes man och åt lunch där, och vi konstaterade att regnet öste ner utanför fönstret. Men när jag skulle gå till pendeltåget hade det slutat regna igen!

Här är ett halsband jag gjorde på kursen och som jag gav min mamma.

Jag kanske låter lite larvig men när många små saker går ens väg så känns det bra! En sån där dag då man skulle köpa en lott kanske … Och det allra bästa med dagen var att jag kände mig ganska pigg. Den känslan hade jag med mig hela dagen – det räcker långt!

Här är lite av dagens inköp.

Den stora träklubban är inget tillhygge utan en armbandsregel. Nu hoppas jag att leveransen från Sargenta kommer snart så att jag kan sätta igång!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *