Så många liknelser

De senaste dagarna har jag fått så många liknelser i huvudet. Jag har känt mig som ett illa hanterat paket som skamfilat ligger i brevlådan. Jag har känt mig som en fisk som flämtar vid vattenytan. Jag har känt mig överkörd, tacklad mot sargen, tillknycklad.

Mellan varven har det känts ganska bra, och korta stunder av nåd infinner sig. En stund av normalitet som jag önskar hetare än all lyx i världen. Men jag behöver bara nuddas lite så ligger jag där igen. När jag jobbar känns det oftast väldigt bra. När jag får jobba ifred. Det är just det. Så enkelt och ändå så svårt.

Något jag gläds över är att jag trappat ner en av mina antidepressiva mediciner och ska sluta helt till helgen. En av biverkningarna av Mirtazapin är viktuppgång, och jag hoppas, hoppas att det ska ge någon effekt på min viktnedgång. Det går så trögt och långsamt, trots att jag följer dieten till punkt och pricka. Men det går åt rätt i alla fall. Jag har som jag skrivit förut gått ner 20 kg sedan mitten av januari, och jag vill gå ner 20 till under nästa år.

 

2 svar på ”Så många liknelser

 1. Det är ju jättebra, 20 kg. Du kommer tappa i vikt det gjorde jag när jag slutade med den och jag märkte ingen skillnad alls. Äter Venlafaxin 75 så vi har samma piller 😊 ligger du kvar på den? Tar zopiklon 3,75 till natten vet inte om det är så bra men behöver det för att sova. Försöker få till en bra kost hört att det ska vara bra för hjärnan, mer åt Keto hållet. Testa lymfmassage nu varit så svullen hoppas det hjälper.
  Du måste vara snäll mot dig själv, har följt dig ett tag och du gör så fina framsteg även om det är svårt att se det själv och den där känslan av att vara frisk inte riktigt infinner sig, jag vet och förstår dig 🙏
  Önskar dig i en skön och lugn jul, compassion till dig själv
  Kram Lotta 🤗

  • Tack snälla Lotta för tröst och fina ord! ❤️ Ja, jag har en del förhoppningar på vikten nu när jag slutar med Mirtazapin. Ligger kvar på Venlafaxin och tar Oxascand till kvällen för att få sova.
   Hoppas att du också får en vilsam jul! 🤗❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *