Ännu en skitnatt

Klockan är tio över fem på morgonen och jag ger upp. Somnade som vanligt igår kväll innan klockan slagit tio, men vaknade flera gånger på grund av starka känningar av RLS i benen. Första gången jag såg på klockan stod den på 23.57 och jag tänkte, omtöcknad av trötthet, att det måste vara något fel. Så går det inte att skriva tid, det var alldeles för höga siffror. Jag somnade om men vaknade om och om igen, och klockan två gick jag upp och duschade benen med iskallt vatten och stretchade. Det hjälpte i exakt sju minuter.

Jag gick upp och satte mig i fåtöljen i vardagsrummet, stretchade benen med stretchbandet och hoppades på att bli sömnig igen. Vid fyratiden började ögonlocken bli tunga och jag la mig i soffan och sov i en timme. Men nu ger jag som sagt upp. Jag får hoppas på att kunna sova en liten stund mitt på dagen.

Nu när jag skriver det här känner jag hur det börjar kännas i underarmarna också. Det här är inte klokt.

 

2 svar på ”Ännu en skitnatt

  1. Jag har också haft urjobbiga skitdagar och nätter ett tag..Inte bara ben, lika mycket i armar. Och det är inte sa att det bara känslor av kryp inne i kroppen, Jag får okontrollbara ryckningar både i armar och ben.

    • Ja det är vidrigt! Jag har också en del ryckningar i benen sedan ett par år tillbaka, och känningar av rls i övriga kroppen. För ett tag sedan i hakan och tandköttet! Men på sista tiden har det koncentrerats till benen. Det är faktiskt synd om oss! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *