Sova sova sova

Igår morse lyssnade jag på en kollega som föreläste på en konferens. Sedan vacklade jag till min syster och svågers lägenhet dit jag hade nyckel. Jag skulle träffa en grupp miljöpartipolitiker från landstinget på kvällen för att berätta om läsfrämjande, och behövde vila innan. Och det gjorde jag. Större delen av eftermiddagen sov eller slumrade jag i deras soffa.

Jag kom hem vid 21-tiden igår kväll och somnade ovaggad. I morse vaknade jag tidigt och gick upp en stund tills sömnen pockade på och jag somnade om till strax före kl 10! Det är mycket ovanligt för mig, och nu när jag sitter här i soffan och skriver känner jag mig fortfarande sömnig. Jag behöver uppenbarligen sova. Sömn är ju ett fantastiskt läkemedel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *