Femte kursdagen

Kursen börjar lida mot sitt slut och jag tycker att det ska bli skönt att åka hem. Efter morgondopp och god frukost tog jag tag i några smycken som var halvfärdiga, och gjorde klart dem idag.

Här är ett par örhängen som jag gjort lite oregelbundna och med märken efter hammaren. Den mindre ringen har jag oxiderat och låtit vara mattsvart.


Ännu ett par örhängen som är hopplösa att fotografera lite snabbt. De är små och jag har sågat ett snitt i dem och vikt upp en fjärdedel.

 

 

Jag gjorde också ett halsband av rundlar. Den näst längst ner har jag kört med en borr med ett trasigt borrstål på så den blev matt.

Igår gjorde jag de här örhängena som blev helt klara idag. Passar bra till halsbandet ovan!

Jag påbörjade en ring som jag ska göra klar hemma. När jag gick kursen sist hade jag så bråttom att hinna med så många saker som möjligt. Jag visste ju inte om jag skulle kunna skaffa utrustning att smida hemma, även om jag hoppades det. Nu vet jag att jag kan fortsätta att göra silversmycken efter kursen, och då behöver jag inte skynda.

Idag bjöds vi på avslutningsmiddag med tårta, men efter middagen följde jag inte med de andra för att fortsätta jobba. Jag gick till rummet och tog det lugnt istället. I morgon går tåget hemåt, och jag är hemma vid middagstid. Det ska bli skönt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *