Första kursdagen

Jag är äntligen här nu, på Mullsjö folkhögskola och sommarkurs i silversmide för Anna Neudorf! Tågresan gick hur smidigt som helst och jag var framme i god tid för att hinna installera mig i mitt rum. Jag fick faktiskt samma rum som för två år sedan, så lustigt!

Kursen började kl 11, och vi är bara sex deltagare varav jag känner en sedan förra kursen. Ingen är nybörjare, men jag känner mig som det! Det är tydligt hur mycket jag glömt, men minnet friskas upp hela tiden, och Anna är en mycket tålmodig och hjälpsam lärare. Jag ska följa hennes råd att inte gå in för att producera, utan koncentrera mig på att lära mig svåra moment. Producera kan jag göra hemma!

En av de saker jag tänkt på att jag vill lära mig är att fatta in stenar. Jag gjorde det på förra kursen, men det gick inget vidare när jag testade hemma. Nu lär jag mig det en gång till.


Lätt som en plätt, eller hur! Ni anar inte …

Jag blev väldigt trött en timme innan middagen, och gick till mitt rum och vilade. För några dagar sedan undrade jag hur jag skulle orka, men bara jag lyssnar på trötthetstecknen så kommer det att gå bra. Jag har också ombokningsbar tågbiljett om jag vill åka hem tidigare.

2 svar på ”Första kursdagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *