Det vänder

Någon gång i helgen vände det. Jag kände mig lättare, gladare, mer mig själv. Den blöta filten och Hopplösheten hade kanske inte riktigt gått upp i rök, men åtminstone lättat på förlåten så pass att jag fick hopp om livet.

Den Stora Tröttheten i kroppen har också dragit sin färde, och jag har ork att laga mat och städade till och med badrummen i helgen.

Igår lyste solen från en klarblå himmel och jag gjorde något jag inte gjort på många dagar: jag tog en liten promenad. Jag gick till den lilla skogsplätten alldeles nära vårt hus, traskade omkring och fotograferade. Solen värmde så pass att jag fick gå in i skuggan på hemvägen – i oktober!

Idag ska jag på återbesök till doktorn som vill följa upp hur jag mår och hur medicineringen fungerat. Jag känner mig i trygga händer.

4 svar på ”Det vänder

  1. Så skönt det är som skönt när man helt plötsligt börjar kunna se färgerna igen. Jag har börjat något som är väldigt spännande för att programmera om min hjärna det heter DNRS du kan läsa om det på nätet. I timme om dagen tränar jag ska göra det i minst 6 månader. Handlar om hjärnans plasticitet känner mig så pepp 🥰 kram 🤗 du är otrolig har man inte haft dep så vet man inte vilken komp det är, du är starkare än du tror 🥰❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *