Att ta plats

Jag inser att det finns ytterligare ett syfte med bloggen: att våga ta plats. Jag får börja hur många meningar jag vill med JAG. Jag får göra inlägg hur ofta eller sällan jag vill. Jag får skriva om vad jag vill. Lägga upp egna alster i parti och minut. Inte bry mig om vad någon annan tycker eftersom det huvudsakliga syftet är att jag tror att jag kommer att må bra av att formulera mig om mig. Och jag vet att jag mår bra av att odla min kreativa sida. Se där, jag säger det: jag är kreativ.

Nu har jag också vågat berätta för några nära vänner om tid för mig så nu skriver jag även för andras ögon. Det känns bra. Jag gjorde bloggen i tisdags och har mått så bra och känt mig så glad och stark sedan dess. Det var längesedan.

 

Norrvikensjön 4 februari 2016.

Norrvikensjön 4 februari 2016.

2 svar på ”Att ta plats

  1. Jag har läst att bloggare är lyckligare än de som inte bloggar.
    Sanningen är kanske den att man mår bättre av att formulera sej. Jag tror så och du inspirerar mej att börja blogga igen. Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *