Blåsippor!

På hemväg från jobbet idag var jag lite extra trött. Redan i morse kände jag mig långsam i skallen och trött i kroppen. Det frestar på med påsklov när hela familjen är hemma! Jag är van att vara ensam ganska mycket, och behöver det. Dessutom känner jag oro för hur det ska gå att jobba halvtid om en vecka, det tröttar också.

Jag jobbade på förmiddagen och hade ett möte med min chef klockan tre, för att prata om hur jag ska klara att gå upp i arbetstid. Timmarna emellan var jag hemma hos min mamma som bjöd på lunch och sedan sov jag.

Vår närmaste lilla skog heter Fylgiaskogen, är det inte ett underbart namn på en skog – som ur en saga! Jag brukar försöka komma ihåg att dra ur hörlurarna ur öronen när jag går genom skogen så jag kan lyssna på fåglarna. Idag hade jag glömt det, men de sjöng så högt att de överröstade P1! När jag tagit av lurarna kom jag att tänka på blåsippor. Inte har de väl kommit ännu? På ett ställe där jag brukar hitta dem var det bara fjolårslöv ännu. Men så ser jag dem plötsligt: en liten blå kudde i det bruna! Ett litet energitillskott!

image image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *