Fantastisk utställning!

Jag sitter på tåget på hemväg från bibliotekskonferens i Borås. Förutom att vara den stad jag bodde i i två år under biblioteksutbildningen och där jag hittade mitt livs kärlek, så är ju Borås textilstaden framför andra. Och mycket riktigt hittade jag en del textilt att köpa: lite tyg, band och vackra sängkläder.

I Borås finns också Textilmuseet, ett väldigt fint museum som jag skulle kunna ägna mer tid åt än jag hann nu. Igår innan konferensmiddagen tog jag en sväng i museet och såg utställningen Brodera på stickat av Britt Mari Christoffersson. Fantastiskt vackra stickade kvadrater med broderier på, och många fina koftor också. Kanske nåt att prova på?

imageimageimageimageimage

 

En reaktion på “Fantastisk utställning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *