Strategier

Det är roligt att så många kommenterar och skickar tummen-upp när jag lägger ut glada inlägg. Tack för de rara orden – de värmer!

Jag känner mig riktigt nöjd med mig själv denna vecka. Igår blev jag väldigt trött, och inte blev jag piggare av att tänka på allt som skulle göras innan det blev helg och ledighet: idag hade jag till exempel flera saker i min kalender inbokade vilket inte är så vanligt – jag brukar ransonera mig bättre. Jag visste att jag också skulle stå i kaféet på dotterns ridskola hela kvällen. Dagen innan, i tisdags, hann jag vila i en halvtimme innan dottern och jag åkte till stallet för att för första gången ta hand om den häst hon är medryttare på. Det blev sen kväll innan vi kom hem. Till råga på allt skulle jag på yoga igår kväll! Det är skrattretande att det skulle vara stressigt att gå på yoga som är så avslappnande, men det var just att ha det inbokat som kändes tungt. Och jag gick på yogas och ANDADES!

Jag kände starkt att jag måste rensa bort något rejält för att orka, och bestämde mig för att inte stå i kaféet på ridskolan. Jag skulle verkligen behöva ha en hel kväll hemma. Jag sa till min man att jag måste välja bort det, men det var ingen fara för honom (han åkte dit på egen hand och sålde fika!).

Det kändes så himla bra att jag kunde ta bort något. Jag prioriterar ju jobbet nu, och försöker ransonera mina krafter på kvällar och helger så att jag ska palla att jobba sex timmar om dagen. Vissa saker går bort, hur trevliga de än är.

3 svar på ”Strategier

  1. Du gjorde helt rätt som tog bort en obokad aktivitet! Att inte ha för mycket saker inbokade kalendern är så himla viktigt för mig. Det spelar ingen roll om det är roliga grejer, jag blir stressad ändå. På helgerna vill jag helst inte ha något inbokat alls. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *