Försäljning

Jag ska erkänna att jag tänkt på att prova att sälja smycken jag gjort. Det känns å ena sidan förmätet och å andra sidan varför inte? Tittar jag runt på nätet finns många många som säljer allt möjligt hemmagjort kollijox och det värsta som kan hända är väl att ingen är intresserad. Och en lite stukad självkänsla kanske. Jag visade några bilder på saker jag gjort för en vän och hon blev eld och lågor. Hon tyckte absolut att jag ska sälja och hade idéer om allt från produktutveckling till hur jag kan skylta upp bordet på marknaden! Mycket pepp! Jag sa att jag ska ringa henne när jag behöver lyftas upp!

Sagt och gjort, nu har jag kastat mig ut. Eller rättare sagt skickat trevare hit och dit för att se om jag får komma med på någon marknad. Några har inte svarat ännu, men några har visat intresse även om det dröjer innan de bestämmer vilka som får komma med. De vill ha spridning på sortimentet. De båda musikfestivalerna här i Väsby har jag förstås kollat med: Väsby rockfestival och Countryfestivalen. Fortsättning följer!

Här är några ringar som jag gjort.

imageimageimageimageimageimageimageimage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *