Nytt inköpsställe

Jag letar ofta runt på nätet efter pärlor. Framför allt letar jag efter en speciell sorts glaspärlor som jag bara har några få av. De har olika form och ibland flera färger. Gärna dova och rökiga färger: brunt, lila, grått. Jag har ännu inte hittat några, men när jag letade i förra veckan stötte jag på maxbeads.se. Sidan var på svenska men små grammatiska fel och prisernas ojämna summor avslöjade att det inte var ett svenskt företag. Det var så låga priser att jag misstänkte att det antingen skulle läggas på moms eller visa sig vara en annan valuta. Men det var varken det ena eller det andra. Det var billiga pärlor och smyckesdelar helt enkelt, från Polen! Och snabbt gick det, leverans från Polen på ett par dagar.

IMG_8834

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *