Träpärlor

Jag har fått tag i de flesta av mina pärlor genom att köpa billiga halsband på Stadsmissionen och loppisar. Jag tar isär halsbanden och använder pärlorna till nya smycken. Det är ett antal så kallade omvärldsanalytiska lunchpromenader i min vän Malins sällskap som gett mig tipset. (Eller snarare Malin.) Miljövänligt återbruk.

För en tid sedan köpte jag ett halsband med fina kvadratiska träpärlor. Jag har inte kunnat komma på vad jag ska göra med dem, men idag provade jag att sätta ihop dem med en nästan petrolblå keramikpärla. Jag älskar brunt och blått i kombination, och det här blev riktigt bra tycker jag. En svart pärla hänger ner i nacken. Ett armband blev det också.

image

3 svar på ”Träpärlor

  1. Och det första jag gör är att tappa det i badrumsgolvet så att keramikpärlan sprack! Tur att jag har en till men jag måste göra om en del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *