Mera silver

Jag har beställt mer av den fina silvertråden som är fyrkantig, den som jag gjorde en ring av för ett par veckor sedan. Jag beställde tre olika dimensioner för att prova att göra olika saker. Även om silver inte kostar en förmögenhet så är det ett betydligt dyrare material än andra metalltrådar, så jag vill inte böja för mycket hit och dit när jag testar. Det är svårt att räta ut tråden så det blir snyggt. Därför övade jag lite på en aluminiumtråd för att hitta formen.

Här är ett par örhängen och ett halssmycke.

image

image

2 svar på ”Mera silver

  1. Hej Pia
    Dottern pratade om längtan att få göra något med händerna så jag tipsade henne om att kolla in din blogg. Du lägger upp så fina bilder av det du gör så jag hoppas det kan inspirera henne!
    Marion

    • Så roligt! Ja det finns ju massor av pyssel- och hantverksbloggar att inspireras av. Även de sajter som säljer material har mycket inspiration som Make and create, Skapamer, Slöjddetaljer, Panduro osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *