Julmarknaden

Så var det äntligen dags för julmarknad! Jag hade tur och fick låna en plats under ett partytält. Det skulle inte regna enligt väderleksutsikterna men det kändes ändå skönt att ha tak. Jag fick också någonstans att hänga upp min julgirlang av röda ullhjärtan och en ljusslinga.

Plötsligt såg jag att min anteckningsbok som låg på bordet var prickig av vatten, men det dröjde ytterligare en stund innan jag fattade att det faktiskt hade börjat regna! En liten del av mitt bord stod utan tak så jag fick snabbt flytta om så att ömtåliga saker inte blev blöta. Men det värsta med regnet var att besökarna uteblev. Det var väldigt tomt de sista två timmarna, så jag packade ihop lite i förtid.

Men jag är nöjd ändå. Jag sålde flera broderade börsar, alla julkort och en del smycken. Jag la inte fram allting, det ger lätt ett plottrigt intryck. När jag insåg att jag glömt plexismyckena hemma så tog jag bort plastsmyckena från bordet också.

Bordet blev ganska fint tycker jag, med flera ljusslingor och ljuslyktor som lyste mysigt åtminstone sent på eftermiddagen. Men visste, lite för mycket kanske.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *