Vårtecken

Jag är liksom många andra oerhört förtjust i tiden som snart kommer. När snön reducerats till svarta små högar av grus, när solen värmer så man får knäppa upp jackan, när det sticker upp små vårblommor vid varma husväggar, när talgoxen visslar sin cykelpump och till och med insekterna får en att le (nåja).

image

 

Idag promenerade jag med min vän och hennes hundar i Rosersbergs imageslottsträdgård. Solen sken från en nästan klarblå himmel och vi såg blåsippsblad! Även om det inte kändes så varmt att vi knäppte upp ytterkläderna så fanns en förebådan i luften, en aning om den vår som är på gång. Även om det kan komma snö och minusgrader igen innan det är dags på riktigt så fick vi känna på våren idag och det kändes fint!

 

 

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *