Mera tips om RLS/WED

Jag hittade en facebookgrupp, WED/RLS Rls på svenska, där jag fick en del tips och massor av igenkänning! Vi är många med svåra problem (eller som WED-förbundet skriver ”avancerad form”) av sjukdomen, dvs besvär alla tider på dygnet.

Det nya tips jag fick som jag ska testa redan i natt var att sova med stödstrumpor. Jag har ett par som jag använt vid långflygningar, och jag ska testa dem först. Det ska också finnas kramstrumpor att köpa på Apoteket så de ska jag nog testa också om inte mina strumpor hjälper.

På FB-gruppen läste jag att en kvinna nu diagnostiserats med utmattningssyndrom efter 30 år med RLS/WED! Tacka tusan för det!

namnlöst-60

Vi flyttade vår pion förra året och trodde vi skulle få vänta med blomning något år, men den har fått två blommor i år i alla fall!

1 svar på ”Mera tips om RLS/WED

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *