Vilsam dag

Kanske jag inte var riktigt tydlig i förra inlägget om Paradiset: jag är alltså här nu! Med min mamma, syster och dotter – hur mysigt som helst! Jag vaknade tidigt tidigt (förstås) och satt länge på bryggan och tittade ut över det öppna havet med en kopp kaffe och digestivekex. Jag läste en stund i Wislawa Szymborskas samlade dikter, det var många jag tyckte om och som berörde. Jag kanske återkommer om dem senare.

image

Jag har med mig ett av broderierna från kursen som jag fortsatt med idag. Och jag kunde inte låta bli att brodera på en av filtarna i huset!image

Senare låg jag i hängmattan och ömsom läste, ömsom bara låg och lyssnade på vinden i asplöven – så vilsamt och skönt.

Har man riktig tur när man är här blir kvällen solig och då finns få saker som slår en kväll på bryggan. Vi åt dessutom surströmming vilket är flera år sedan sist jag åt. Underbart (även om dottern hade en del synpunkter!) och lättlagat! Vi satt en lång stund på bryggan, spelade spel och njöt av den sista solen som gick ner i säck.

image

Molnen var lekfulla den här kvällen och visade upp vackra och roliga formationer.

image

Nu är det tidig morgon igen, alla andra sover. Det är kyligare idag och det ska regna en del. Jag gick nyss ut en stund och det surrar i hela skogen av humlor och andra surrare, fåglarna kvittrar och vattenskotrarna sover tack och lov. En och annan mås skränar lite, och sedan är det bara surret som hörs igen. Jag har inte bestämt mig för om jag ska göra en kopp kaffe eller om jag ska försöka somna om en stund. Så skönt, det spelar ingen roll, jag har semester!

1 svar på ”Vilsam dag

  1. Lastly, relax and go with your gut feel. Even if all signs point to dress A but you do not feel comfortable in wearing it, then do not buy it. Go with the dress that you will feel glamorous in wearing. There are some who are talented enough that they can pick the right dress for them in a store for whatever occasion in under an hour without breaking a sweat. However for most people, looking for that knock-out dress is not that easy. Here are some simple to remember tips in looking for the perfect fashion clothing for you.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *