Flera halsband

För att hålla tankarna borta från livets realiteter kör jag på i min verkstad som en riktig struts. Ser ingenting, då finns det inte.

Jag har gjort några halsband, två i mässing och ett i silver.

De i mässing är gjorda av finmaskigt mässingsnät. De är lite kluriga eftersom det lätt sticker ut en vass tråd någonstans. Jag böjer in kanterna, ungefär som när man fållar ett tyg, men det blir lätt någon tråd som slinker undan. Inte så skönt att ha runt halsen! Men jag tror inte att det är några kvar nu. Snöret är av gummi, det blir snyggt till den glänsande metallen tycker jag. Jag har tagit en svart träpärla och bundit fast den med mässingstrådar som jag repat upp från nätet. Inte bästa skärpa i bilderna när de är så här stora men de får duga!

image image

 

Jag virkade ett halsband i finsilver också. Jag provade mig fram och lindade silverslingan runt ett gummisnöre på olika sätt. Till slut blev jag nöjd!

image

image

 

De passar ju bra till de örhängen jag virkade i finsilver tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *