På konferens

Jag har världens bästa jobb. Jag arbetar på Regionbibliotek Stockholm med utveckling av främst barnbiblioteksverksamhet i Stockholms län. Varje län har ett region/länsbibliotek och de flesta år träffas alla som arbetar regionalt med biblioteksutveckling på en konferens. Enormt stimulerande och inspirerande konferenser med stort utbyte av tankar och idéer med kollegor från hela landet! Just nu är jag på årets konferens som äger rum i Göteborg.

Det är inte helt lätt att vara på konferens på halvtid och vara sjukskriven på halvtid, men det går. Jag har prioriterat i programmet och strukit hälften. Tiden för vila är jag på mitt rum, ligger mest i sängen och blundar i tystnaden. Jag är så glad att jag kan vara här i alla fall!

Jag har träffat på en kollega från Östergötlands länsbibliotek som också har smyckestillverkning som hobby, men hon har hållit på i många år och gör mycket mer avancerade saker än jag kan. Kolla in hennes blogg! https://silveravkira.wordpress.com

image image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *