Provar nytt i silver

Jag fick tips om inköpsställe på nätet för silver, Sargenta. Bra priser och stort utbud. Där hittade jag en fyrkantig silvertråd som jag bara MÅSTE köpa en bit av! Jag visste inte vad jag skulle göra med den riktigt, men så tänkte jag att det värsta som kan hända är att jag inte lyckas göra nåt snyggt av det, och får återanvända silvret på något sätt.

Jag böjde tråden försiktigt men till slut måste jag använda tång, och trots att jag hade en bit filt som skydd blev det en del märken i silvret. Men till slut blev jag riktigt nöjd ska jag säga! Jag filade ändarna lite så de inte skulle vara vassa och så var den klar!

För att inte kunna silversmide var det inte så pjåkigt första försök. Men jag vill lära mig hur jag gör ringen rund.

image

2 svar på ”Provar nytt i silver

    • Jag har varit på Silververket. Sargenta har lite bättre priser, men om man vill kolla och känna på grejerna så är det ju bra med Silververket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *