Hosta

Jag är så gränslöst trött på min hosta! Den har gått upp och ner i två veckors tid nu. Ett tag hostade jag så att jag fick träningsvärk i musklerna strax under lungorna! Jag trodde den var på tillbakagång men ikväll hostade jag först så att jag kräktes, och lite senare hostade jag så att jag kissade på mig! Jag är så andfådd också, mer än vanligt. Jag ringde Vårdguiden ikväll och den första sjuksköterskan jag pratade med tyckte att jag borde söka akut redan ikväll. Hon tänkte det kunde vara något med hjärtat eftersom jag är så andfådd. Under tiden det tog att komma fram på telefon till närakuten på Löwenströmska hann jag bli lite orolig. Jag kände hur det liksom tryckte lite över bröstet. Mitt blodtryck är ju högt men medicinerat till bra nivå.

Men när jag väl fick tag på sjuksköterskan på Löwet så tyckte hon att det räcker om jag åker till vårdcentralen i morgon bitti. Då kändes det genast bättre! Och det känns skönt att en läkare kollar upp så det inte är något annat än en ovanligt envis förkylning.

image

2 svar på ”Hosta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *