Akupunktur

Mitt andra besök hos sjukgymnasten var idag, och jag ska köra en kur med akupunktur på 8 gånger till at börja med. Förra gången knäckte hon upp låsningar i rygg och nacke, men det kändes bra idag sa hon. Däremot är musklerna i nacken som cement som hon uttryckte det!

Förra gången blev jag så fascinerad av att mitt ena ben visade sig vara kortare än det andra, så jag frågade ingenting om det. Idag berättade hon att det egentligen inte är kortare alls, utan det är mitt bäcken som är snett och då verkar benet kortare. Anledningen till att bäckenet är snett kan vara att jag har scolios, en sväng på ryggraden. Den tänker jag sällan eller aldrig på, men under gymnasiet hade jag mycket ont av den.

Idag har varit en jobbig dag, med spänningshuvudvärk och lätt ångest hela dagen. Jag vill inte må så här!!

IMG_8727

2 svar på ”Akupunktur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *