Verktygsanskaffning

Nu börjar samlingen av verktyg för silversmide växa! Jag har beställt en del från Sargenta som inte kommit ännu. Idag kom en sågställning och hammare som jag köpt på Verktygsexpertens butik på Tradera. Häromdagen köpte jag några saker på Jula, och idag var jag på Clas Olsson och köpte en Dremel – ett multiverktyg som jag framför allt kan använda till att borra och putsa med. (Det kändes ganska coolt att gå och fråga om det ingår en borrchuk, eller om jag ska köpa till en sådan! Han som jobbade i butiken hade ingen aning, men jag sa med en kännarmin att det är bäst att jag köper en för säkerhets skull! När jag kom hem visade det sig att den behövdes – tack Malin för tipset!)

Det sista ska jag köpa på Silververket som ligger nära mitt jobb. Jag börjar jobba på måndag och tänkte ta en promenad dit.

Det lyser gult i trädgården nu! Solrosorna har flera stora blommor.

När vi flyttade in i vårt hus växte den här varianten av Rudbeckia i trädgården. De blir 100-150 cm höga och är underbara. Vi byggde ut trädäcket och då behövde vi tyvärr gräva bort dem. Men de ger sig inte! Varje år skjuter de upp mellan planket och trädäcket och även på andra sidan planket, där de lyser troget från i mitten av juli. De tränger till och med upp igenom asfalten! Så lätt skulle vi minsann inte bli av dem, och tur är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *