Äntligen beslut och pengar!

Jag hade trassel att få beslut från Försäkringskassan den här gången. Det berodde på flera saker. För att göra en lång och tämligen ointressant historia kort så var det en blandning av missuppfattning, underskott på information och lång handläggningstid som gjorde att jag inte förrän igår fick beslut om att läkarintyget godkänts, och först idag fick sjukpenning som skulle ha betalats ut den 25 mars. Som jag konstaterat så många gånger tidigare så är jag glad att inte höra till alla de människor som är helt beroende av att pengarna kommer in när de ska för att de ska kunna betala räkningar och få mat på bordet.

Men nu stundar en påskhelg som verkar bli hyfsat varm och tidvis solig. Jag önskar alla en riktigt vilsam helg! Den här punkiga kycklingen gjorde jag som barn, och älskar att se den bland påskpyntet varje år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *