Cravings for vadmal

Jag har gått och tänkt på att skaffa vadmal att brodera på. Vadmal kostar en hel del och man får beställa det, inga tygaffärer verkar föra vadmal. Malin tipsade om att kika efter yllekappor på Stadsmissionen, och då kom jag att tänka på att Micke och jag köpte vadmalsjackor från militärens överskottslager för länge sedan. Dom skulle jag kunna klippa sönder! Men jag hade glömt att jag skänkte bort dem för några år sedan. Kanske någon köpte dem för att brodera på?

image

Glasögonfodral jag gjort de senaste dagarna

Igår kväll rotade jag runt i klädkammaren för att se om kanske vi behållit den ena ändå. Då hörde jag Micke skratta åt något Sanna sa. Till slut avslöjade de vad hon sagt: ”Börjar hon inte gå för långt med det här?”

Ett till

Ett till

Men nu har jag fått upp vittringen. Jag hittade jättefin vadmal på Blocket men det hade tyvärr hunnit säljas. Jag har också börjar leta efter gamla militärkläder. Att bara beställa vadmal från Harry Hedgren AB i Malung känns för lätt nu. The hunt is on, tallyho!

Ett experiment, en pytteliten väska

Ett experiment, en pytteliten väska

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *