Handarbeta tillsammans

Idag tog jag bilen till Bålsta för att hälsa på min fd kollega och goda vän Malin. Vi började med en långpromenad i solen, och sedan plockade vi fram handarbetet och satt och pratade i några timmar.

Malin gör massor av vackra saker, främst i silver och ull. Ibland även silver och ull tillsammans. En inspirationskälla förstås. Här är hennes webshop Rut & Randi.

Idag stickade hon på en tröja i fint petrolfärgat garn hon köpt på Island. Själv broderade jag på filt. Jag fortsatte att göra löv. Alla blev inte så bra. Ibland biter man sig i svansen när man försöker förnya sig hela tiden.

Vid 4-5-tiden i morse kom jag på att jag kunde göra glasögonfodral av filt med broderade löv på. Varför vänta? Jag satte mig i verkstan och gjorde det svarta nedan. Det grå gjorde jag ikväll. Jag är mycket nöjd! Malin säger att nästa steg är att skaffa vadmal at brodera på.

image

 

4 svar på ”Handarbeta tillsammans

  1. Väldigt kul att ha dig här! Och kul att handarbeta tillsammans.
    Du ska förstås brodera på precis vad du vill…skit i vad jag tycker! ? En variant är ju att fynda någon gammal ullkappa och klippa ut bitar att brodera på??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *