Syfestival!

Micke läste i DN i morse att det är Syfestival på Stockholmsmässan. Jag funderade en stund och sedan gav jag mig av. Drygt en timme senare befann jag mig i himmelriket: massor med garn, tovull, tyger, pärlor och smyckesdelar.

image

Jag gör ju inte av med några mängder av tovullen så det var så bra att kunna köpa små paket för 10:- styck. Men som ni förstår var det ändå svårt att begränsa sig!

Jag träffade också på föreningen Skapande broderi som träffas på onsdagkvällar på Medeltidsmuseet. Tyvärr krockar det med min yoga men det kan ju bli andra tillfällen. Jag satt faktiskt och broderade på pendeltåget! De här löven är min senaste passion, så roliga att sy!  image

2 svar på ”Syfestival!

  1. Där skulle min mamma ha trivts, bland alla garner ♡
    Jag är inte intresserad att göra själv men vet värdet av handgjorda saker och vårdar hennes alster ömt.
    Vad kul Pia att du du har ”gåvan” att skapa vackert och att du tar till vara den.

    • Ja, Gertrud var verkligen duktig! Jag har en julbonad som hon gjort. Inte broderad utan filt som är klistrad i form av en trappa. 24 trappsteg och så går man med en tomte varje dag fram till julafton! Den hade vi hemma när vi var barn och nu hoppar vi med tomten varje jul – en av mina viktigaste julsaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *