Kalligrafi i skarpt läge

Jag fick snabbt anledning att testa mina nya färdigheter i kalligrafi. Vi skulle på 60-årsfest och jag gjorde gratulationskortet. Efter ett par försök som misslyckades blev jag riktigt nöjd.

 

imageimageDet jag främst lärde mig på kursen var att jag kan utgå från basbokstäverna och sedan brodera på dem som jag vill. De stora G och T ovan har jag hittat på själv, inte så pjåkigt tycker jag! Jag har en mycket tunn stålpenna som jag kan efterarbeta bokstäverna med, lägga till några svängar här och ett streck där. Jättekul!

Jag köpte tusch i olika färger på kursen men tyvärr hade en burk öppnats i påsen (tack och lov att de låg i en påse utan hål i!) och de flesta färger är förstörda,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *