Ont i armbågen

Idag har jag inte broderat ett stygn. Jag försöker vila min vänsterarm som jag faktiskt tror jag har överansträngt. Det är framför allt i armbågen det gör ont och är ömt. För många år sedan fick jag muskelfästesinflammation i höger axel och armbåge på grund av ett monotont arbetsmoment jag hade på jobbet då. Det jag främst minns är att det tog lång tid att bli av med, och att jag fick olika behandling ordinerad av de olika läkare jag träffade: en gav mig en kortisonspruta, en remitterade till sjukgymnastik och en ordinerade enbart vila.

Nu hoppas jag att det inte är det jag drabbats av nu, men försöker vara lite snäll mot armen nån dag i alla fall.

Här är ett glasögonfodral som min mamma beställt. Jag gjorde linblommor på det, hennes favoriter. Men jag gjorde det inte idag alltså! image

Och här är ett till, med blåklockor.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *