Gratulationskort

Jag har fått pippi på att göra gratulationskort! En kombination av min vurm för vackra papper och kalligrafikursen. När vi var i Seoul i Sydkorea för några år sedan hittade jag fantastiska papper, en del med växter pressade inuti. De använder jag nu till korten. Jag tror jag redan skrivit om de fina pappren jag köpte billigt på konstärsaffären Matton för en tid sedan. Perfekta att skriva kalligrafi på, det är stor skillnad mellan olika papper. I Umeå finns en underbar pappersaffär där jag köpte någon slags papper med silkestrådar i, jättefina att sätta på korten.
image

Just nu håller jag på att brodera på ett kort!

Om någon är intresserad av kort så hör av er! Jag kan skriva vad som önskas. Grattis till studenten/körkortet/bebisen … Eller bröllopskort, lycka till-kort.

image

 

imageimage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *