De nålfiltade bilderna

Till min stora glädje är det flera som velat ha de nålfiltade och broderade bilderna! Det är dels roligt att andra uppskattar det jag gör, men gör också att jag kan göra fler! De är roliga att göra, och spännande att se hur mönstret växer fram och hur stygnen förstärker färgerna i ullen.

Jag har en känsla av att jag har skrivit om just det här förut, men det förtjänar att tjatas om! Jag hoppas att jag inte tagit ut mig för mycket på konferensen, utan orkar att brodera en del i morgon. Eller kanske redan i kväll …

För tillfället sitter jag på tåget hem från Göteborg. Det står stilla strax efter Katrineholm på grund av signalfel. Som tur är är klockan ännu tidigt så hoppet om att komma hem innan middagstid lever fortfarande. Jag är väldigt trött och skulle behöva sova lite, men dels spritter det lite i benen (jag ryckte alldeles nyss till så att jag slog i smalbenet i en metallbalk under stolen framför!) och dels är det ganska hög fredagsstämning i vagnen. Inte minst fyra yngre kvinnor som nog inte träffats på länge …

Nu ska jag göra ett nytt försök att knyta mig.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *