Nytt läkarintyg

När jag kom hem hade en kopia av det nya läkarintyget kommit från husläkaren. Det förklarade bättre varför jag inte kan arbeta mer än 50 % och varför det inte spelar någon roll att prova annat arbete. Nu hoppas jag att Försäkringskassan förstår och godkänner ansökan om sjukpenning. Läkarintyget sträcker sig fram till sista oktober.

Jag är så in i baljan sugen på att jobba mer! Och den tiden måste ju komma någon gång, eller hur?

image

4 svar på ”Nytt läkarintyg

  1. Jag håller också tummarna Pia! Och angående att jobba mer så har du ju många år kvar att jobba. Bättre att skynda långsamt (lätt att säga till någon annan). Nu i efterhand kan jag se att det hade varit bättre för mig att vara kvar på 75 procent ett tag till.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *