Skratta i samvaro

Igår praktiserade jag två saker som ska vara bra för välbefinnandet. Jag skrattade mycket och det i samvaro med min syster, hennes man och min man. Lustigt nog firar vi 25-årsjubileum som par med en månads mellanrum och det firade vi igår. Min syster och jag bokade redan i januari biljetter till Mammas nya kille på Södra teatern, och höll hemligt ända tills vi var där igår vad vi skulle göra denna kväll. Våra kära hade bara bokat in dagen.

Vi började med en flaska bubblande cava i en ishink i Södra teaterns bar med kanske Stockholms bästa utsikt. Föreställningen var fantastiskt rolig! Jag skrattade så jag fick ont i käkarna! Om du inte känner till Mammas nya kille så kan jag tipsa om deras radioprogram med samma namn. De är mästare på krumeluriga figurer med speciella röster, och det var häftigt att se hur de kunde få till det bra även på scenen. Och så kul att SE livsstilscoachen Peter Nilsson, folklivsexperten Job, Pautrik och Schteffe, Tråden & Lacken, Kicki Tapper, Thunder, Katla och alla andra karaktärer. Rekommenderas varmt, ja nära på anbefalles!

image

Kvällen avslutades med en dubbel espresso efter en mycket god middag på La Patagonia.

Egentligen är det inte förrän 25 januari som vi firar 25 år, men det var ju nu tillfället gavs. Det hindrar inte att vi firar igen om ett halvår, kanske en resa på tu man hand. Florens kanske …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *