Läkarintyget godkändes!

Så skönt det känns! Jag har loggat in på försäkringskassans hemsida ett par gånger om dagen och nu på morgonen såg jag det!

image

Jag har hunnit tänka en del på vad jag skulle göra om de inte skulle godkänna det, om jag inte skulle få sjukpenning alls. Det är ju inte enbart en fråga om hur jag skulle klara mig ekonomiskt just nu, sparpengarna räcker väl ett tag. Men det påverkar ju pensionen och annat också. Hur skulle t ex banken ställa sig till att låna ut pengar? Inte för att det är aktuellt just nu men som princip.

Och att jobba mer än 50 % lär dröja en tid till. Jag tänker INTE göra om misstaget jag gjorde för ett år sedan. Då försökte jag jobba 75 %, och det höll i fyra dagar – sedan var jag så trött att jag insåg att det inte skulle gå (och det var ju precis vad min läkare hade sagt också!). Därefter försökte jag klämma in nästan ett heltidsjobb på 50 % bara för att det var roligt och jag ville ville ville! Det slutade med att jag blev helt sjukskriven i några månader till. Nu är jag klokare, tror jag. Ja det är jag.

Men nu behöver jag inte tänka på det på ett tag.

4 svar på ”Läkarintyget godkändes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *