Tack för alla glada tillrop!

Det känns varmt inombords att ni är många som gläds med mig! Just idag blev jag ganska ordentligt trött på eftermiddagen men det är den efterhängsna förkylningen som är boven i dramat. Jag hostar mycket på nätterna och sover kanske inte riktigt bra. Jag hostar så mycket att jag har ont i de muskler som används.

Jag bestämde mig för att jobba hemma i morgon, och ska börja med att se över de närmaste veckorna och om jag behöver skjuta fram arbetsuppgifter. Det är svårt att jobba halvtid! Jag måste skärpa mig så jag inte jobbar fortare för att hinna.

Igår när jag kom hem efter att ha jobbat 4 timmar kunde jag ändå inte låta bli att kolla e-posten och svara på mejl. Då fick jag ett svar från en kollega med en fråga om jag ”tjyvjobbade”! Det var bra, jag la genast bort datorn och slutade jobba. Tur att någon håller efter mig! Den omtänksamheten känns också väldigt bra.

image

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *