Fantastisk utställning!

Jag sitter på tåget på hemväg från bibliotekskonferens i Borås. Förutom att vara den stad jag bodde i i två år under biblioteksutbildningen och där jag hittade mitt livs kärlek, så är ju Borås textilstaden framför andra. Och mycket riktigt hittade jag en del textilt att köpa: lite tyg, band och vackra sängkläder.

I Borås finns också Textilmuseet, ett väldigt fint museum som jag skulle kunna ägna mer tid åt än jag hann nu. Igår innan konferensmiddagen tog jag en sväng i museet och såg utställningen Brodera på stickat av Britt Mari Christoffersson. Fantastiskt vackra stickade kvadrater med broderier på, och många fina koftor också. Kanske nåt att prova på?

imageimageimageimageimage

 

1 svar på ”Fantastisk utställning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *