Fin inramning!

Titta så snyggt min vän Annika låtit rama in tre av de bilder jag gjort! Så fina de blev tillsammans i ramen!

image

Jag har lite svårt att komma på hur jag ska montera och/eller rama in de bilder jag ska ställa ut på Klappsalongen på Väsby konsthall. Den ena består av åtta små bilder som hänger ihop så det blir ett motiv. Den är i grått, svart och lite rött. Jag tror det blir en slags platta som jag ska klä med svart lintyg. Bilderna ska jag sätta fast på tjock papp så de står ut lite från underlaget.

Den andra bilden är de tre grå bilder jag lagt upp här tidigare med björknäver, spets, snöre och broderi. De kanske får en liknande montering. Det börjar dra ihop sig nu, det är inlämning om fyra veckor. Man får lämna in tre bilder var, och jag ska nog få till en tredje också.

2 svar på ”Fin inramning!

  1. Jag kunde ju ha tagit ett tydligare kort, men i verkligheten är det jättefint. Och som sagt, ägaren till ramverkstaden blev störtförälskad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *