Försiktigt optimistisk

Jag är glatt överraskad över att jag inte varit tröttare än jag varit efter konferensen. Visserligen var jag duktig och såg till att jobba halvtid, jag strök vissa delar i programmet och vilade på hotellrummet. Men en resa är ändå tröttande, så det känns väldigt bra att inte vara helt slut nu i helgen.

Min axel och arm gör fortfarande ont men jag tror det blivit lite bättre. Jag har inte tagit full dos av värktabletter, och skippat de starkaste eftersom jag fick känningar av magkatarr av dem. Det finns anledning att känna en viss optimism alltså! Och det måste man tillåta sig – man måste ibland ropa hej innan man hoppat över bäcken och sälja skinnet innan björnen är skjuten! Själva känslan av att det är på väg åt rätt håll kan säkert påverka i positiv riktning, skapa en god spiral.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *