Ingen fara på taket

Efter nästan två timmars väntan på vårdcentralen fick jag träffa en doktor som lyssnade noggrant på hjärta och lungor, varpå jag fick gå till två sjuksköterskor som hjälptes åt att ta puls, blodtryck och snabbsänka. Tillbaks in till doktorn som kunde meddela att allt såg bra ut. Han skrev ut hostmedicin och konstaterande att jag har tid hos min ordinarie husläkare i slutet av månaden, som kan följa upp.

Det var ju det jag trodde, att det var en långdragen virusinfektion, luftrörskatarr. Skönt, men de lyckades skrämma mig lite på Vårdguiden så ett uns osäkerhet fanns i alla fall!

Jag har provat att brodera på vadmalen jag köpte häromdagen. Här har jag gjort en applikation på en tovad avlång börs med dragkedja. Den är 20 cm lång och fodrad.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *