Jobbat två dagar och jubileum! ??

Nu har jag jobbat i två dagar och det har gått bra. Igår när jag åkte hem strax efter kl 10 (!) kände jag mig pigg, stark och glad! Det här går som en dans! Idag var jag betydligt tröttare och hade svårare att koncentrera mig, men det är mer som jag räknat med att det skulle vara. Jag känner mig nöjd. I morgon ska jag vara hemma, jobba någon timme, promenera och ta det lugnt. Jag vägrar dras ner av trötthetskänslan!

image

Idag fyller bloggen 1 år!!! Tänk om jag vetat för ett år sedan hur mycket den skulle komma att betyda för mig, hur många tankar jag formulerat och insikter jag fått tack vare att jag skrivit fram dem! Jag har publicerat 356 inlägg, mer än ett om dagen! Att döma av ordmolnet har skrivit mest om utmattningssyndrom, återhämtning och broderi, föga överraskande. 

Jag har tänkt på hur det skulle varit om inte social medier fanns. Jag undrar hur det gått med mina smycken, broderiet och allt annat. Nu har jag hela tiden fått peppning av att andra tyckt om det jag gjort, att det ÄR något. Om jag inte fått det kanske jag inte dragits med lika mycket? Tråkigt nog är vi nog många som är mer eller mindre beroende av andras feedback på det vi gör. Men sociala medier ger mig ju också en fantastisk möjlighet att se vad andra gör och att inspireras. En ny värld öppnades för mig och min kreativa sida har fått massor av näring, vilket bidragit till mitt tillfrisknande!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *