Det händer mycket nu!

Nu har jag exponerats för ett par mycket jobbiga minnen, som jag tidigare stött bort när de seglat upp ur minnets dunklare vrår. Inför första gången var jag så spänd hela veckan innan, att jag hade rejäl värk i höger axel och arm. Jag bokade tid hos den massör jag brukar gå till, som fick knåda på dessa nya knutor. Den stora spänningen har lättat lite och värken med den. Men jag fick gå till massören igen den här veckan, när jag hade svårt att somna på grund av värken.

Jag känner att det händer mycket under exponeringen. Något litet släpper väldigt påtagligt, och efter sessionen i fredags kom det för mig att DET ÄR ÖVER NU! Även om jag inte är klar med terapin så VET jag att det här kommer att hjälpa mig så mycket! Att det kommer att vara över, åtminstone till stor del. Det nya kapitlet är här för att stanna!

Med hjälp av det här tror jag att även andra saker kommer att kännas bättre. Det är mycket välkommet. Värken i axeln har också avtagit.

Hibiskusens nya blomma pekar precis på mig där jag sitter i min fåtölj!

En del som läser bloggen kanske minns mina drömmar om toaletter? I drömmarna letade jag efter toalett men alla jag hittade var mer eller mindre omöjliga att använda på grund av stopp i rören, översvämning i rummet, att golvet lutade, att dörren var för liten eller satt för högt upp på väggen och så vidare. Jag googlade på det och läste att det kan tydas som att jag har behov som inte tillgodoses. Det kändes klockrent på min situation!

Nu har jag drömt om toaletter igen, men i den här drömmen kom jag först till en toalett där hela golvet var översvämmat med en massa äckelpäckel. De andra två toaletterna var upptagna, men så blev en av dem plötsligt ledig! Är det inte fantastiskt! Mina behov börjar tillgodoses nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *