Jag mår så bra!

Jag har en kvillrande lyckokänsla i mig, jag mår så bra! Jag är fortfarande trött och trillar ner i Svarta Hålet ibland, men jag känner mig som en raket på väg uppåt. Eller kanske just det inte är någon bra metafor, för det går kanske inte riktigt rakt uppåt. Men summa summarum så är det definitivt på väg åt rätt håll.

Jag jobbar fortfarande bara 25 % och det orkar jag verkligen. Jag har fått bra saker gjorda och det känns superkul att vara på jobbet. Sjukskrivningen är i tre veckor till, därefter får jag se hur jag mår. Om det är dags att gå upp till 50 %, eller om det blir 25 % i några veckor till. Det vore bra med något mellanting, typ 35 %. Men det är verkligen en stor glädje i att kunna börja jobba igen!

Det andra som får mig att må så bra är inte helt överanskande allt jag gör i min verkstad. Jag kommer hela tiden på nya saker, eller varianter av det jag redan gjort och jag har bestämt mig för att jag gör vad jag vill. Jag tänker inte begränsa mig om det är kul. Och jag försöker att inte bry mig om vad någon annan tycker. Jag mår bra av det, punkt.

Och för att betona det ytterligare kommer här en självis!

image

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *