Metallnät

Jag har letat efter tunt och mjukt metallnät och hittade till slut Materialbutiken på Folkungagatan. Jag hann inte kolla in allt som fanns men den verkar mycket lovande. Hobbymaterial som inte bara är att limma ihop så har man en tomte/påskkyckling/adventsljusstake som det ofta är i hobbybutiker.

Här hjälpte mig den mycket trevliga personalen att hitta metallnät av olika slag, och klippte till en meter aluminiumnät. Raskt hem och testa!

image

Det var inte helt enkelt, eller rättare sagt var det lätt att göra sig illa på kanterna. Jag hade hittat en brosch i den fina boken jag skrev om förut, Med egna stygn av Lena Lundgren. Efter lite trixande blev den så här:

 

image

Och på min fina kofta:

IMG_8691

Nu var jag igång, och ville testa egna grejer. Det blev örhängen på olika sätt. Mest nöjd är jag med de med bollarna.

IMG_8617

IMG_8618 IMG_8692

Det gick ju till och med att filta i nätet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *