Min verkstad

Det här är min verkstad. Tidigare kallade vi detta minimala rum för datorrummet. Det hände sig på den tiden att familjen bara hade en dator med en stor bullig skärm och som satt fast där den stod. Numera har vi laptoppar och iPads lite var stans men aldrig i datorrummet! Så nu har jag tagit över med metalltråd, gummisnören, pärlor, ull, metallnät, filt, tyg, garn, tråd, allehanda smyckesdelar, tänger, hammare och nålar.

Här sitter jag och grejar medan jag lyssnar på P1 och poddar. Eller på kassettband där min mormor och morfar berättar om sina liv.

IMG_8615

F5BAFEA2-290A-4878-8493-A78B8F58276B (1)Jag har en medhjälpare också, eller rättare sagt en stjälpare. Det är vår nyfikna kattunge Semlan som vill ha en tass eller två med i det mesta. Trådar som viftar och skojiga pärlor som rullar lämnas icke i fred. Ibland tar hon en ulltuss eller metalltråd i munnen, tittar ett ögonblick på mig och så sticker hon blixtsnabbt iväg.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *