Så mycket att tänka på!

Det är så mycket att tänka på, förhållningssätt för att orka och bli frisk. De flesta är så självklara, men inte förrän man kommer på dem. Några av dem skrev jag om tidigare, till exempel att värna återhämtningen. En annan jag nyss formulerat är att jag faktiskt inte kan ta igen allt det jag inte hunnit och orkat. De bra dagarna är det lätt att försöka göra det. Jag blir alldeles trött när jag tänker på det. Så förbaskat svårt! Att inte göra för mycket när det känns som att det går. För att det går egentligen inte, att inse det.

image

 

En sak jag blir så glad av är allt som blommar just nu! Syren, rönn, äppelträd och massor av andra träd och buskar. Såna som enbart är gröna resten av sommaren.

 

image

2 svar på ”Så mycket att tänka på!

  1. ”En annan jag nyss formulerat är att jag faktiskt inte kan ta igen allt det jag inte hunnit och orkat.” Klokt men svårt kan jag tänka mig.

  2. Good site! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your feed which must do the trick! Have a great day!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *