Nytt smycke

Det finns en hobbybutik på Folkungagatan i Stockholm som heter Materialbutiken där de har mycket skojiga saker. Panduro har väldigt mycket halvfabrikat där man bara behöver klistra ihop flörtkulorna så är tomten klar. I Materialbutiken får man göra allt ifrån idé till färdigt resultat. För en tid sedan hittade jag äntligen det metallnät i aluminium jag letat länge efter just i den här affären, och gjorde brosch och örhängen.

Men de hade också finmaskigt nät i mässing som kostade betydligt mer, och häromveckan köpte jag ett par decimeter av det. Idén har jag klurat på ett tag och nu på morgonkvisten gjorde jag klart halsbandet. Det är mässingsnät med en svart träpärla och själva halsbandet är av tjockt gummi som jag tycker passar väldigt bra till just detta hänge. Vad tycks?image

1 svar på ”Nytt smycke

  1. Låter som en spännande affär! Måste nog besökas någon gång även om jag inte är lika kreativ som du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *