Skön helg

Nynäshamn visade sig från en riktigt bra sida (den bästa är nog på sommaren). Vi kom fram vid lunchtid, åt en väldigt god fisksoppa på Kökeriet i hamnen, och gick sedan till Skärgårdshotellet där vi skulle bo. Vi la oss ovanpå sängen en stund och vilade, och gick sedan en långpromenad. Solen sken och det var någon plusgrad i luften. Jag orkade mer än jag vågat hoppas så det var glädjande! Vi hade bokat relaxavdelningen innan middagen, och tog med bubbelvin till bubbelbadet – själva sinnebilden av avkoppling!

IMG_1465

Efter en god hotellfrukost nästa morgon tog vi en långpromenad runt om i stan. Solen sken och det var några minusgrader. En riktigt skön och avslappnade helg blev det, precis vad jag behöver!

IMG_1466

IMG_1464

IMG_1463

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *