Fortsatt åt rätt håll

Jag mår fortfarande lite bättre för varje dag som går! Idag var jag på sista besöket hos psykolog Siri för den här gången och efteråt promenerade jag till pendeltåget i 25 minuter i ganska rask takt, det var längesedan.

Jag ska skriva mer om mina samtal med psykologen senare. De har gett väldigt mycket, och jag har fått många hjälpsamma tankar och råd. Hon är tveksam till att jag ska börja jobba 50 % direkt, istället för att börja med 25 % och sedan trappa upp. Så har jag ju gjort förut, men min läkare sa så här och jag har så svårt att säga emot då. Men jag har bestämt mig för att prova och om jag inser att det inte fungerar så ska jag ringa doktorn som får ändra sjukskrivningen. Det är inte svårare än så, nu kan jag släppa den oron. Hon tycker också att jag ska fördela mina 20 timmar på fyra dagar, jobba hemma en av de dagarna och vara helt ledig en dag för återhämtning. Som sagt, mer om det en annan dag.

I morgon ska min man och jag till Nynäshamn: bo på hotell, dricka bubbelvin i bubbelbad och titta på havet. Det ska bli skönt och mysigt!

Idag har Donald Trump svurits in som USA:s 45:e president. Det kommer att bli en jättestor demonstration för kvinnors rättigheter i Washington i morgon, och Pussyhat project uppmanar att göra rosa mössor. Här är mitt bidrag! Pippin knyter vingen i protest.

IMG_1461

Här är gårdagens mer strikta pippi.

IMG_1462

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *